top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverTamara Vrolijks

Wat is Reiki

Bijgewerkt op: 4 jan.

Reiki is een energetische therapie en helpt op lichamelijk, emotioneel en mentaal gebied. Bij een persoonlijke Reiki behandeling (dus niet op afstand) wordt u in aangeklede toestand op een behandeltafel behandeld. Door middel van verschillende en bepaalde handposities wordt de universele energie via de Reiki-behandelaar doorgegeven. Ik gebruik Reiki in aanvulling op de sensi-therapie.



Hoe werkt Reiki? Reiki zorgt ervoor dat de energiebanen weer vrijkomen. De energie kan weer vrij of vrijer stromen. Waardoor mensen zich ondanks hun ziekte, problemen die ze hebben zich niet meer of minder ziek voelen. Mensen kunnen er beter mee omgaan en gaan positiever denken waardoor hun levenskwaliteit aanzienlijk verbetert.

Reiki heelt de hele mens door de oorzaak van de klacht aan te pakken. Daardoor wordt de kwaal, klacht of ziekte genezen of verminderd. Let op! Reiki vervangt nooit de dokter, hulpverlener of een andere therapeut die u eventueel nodig heeft.


Wat is energetische therapie en hoe werkt het?

Bij energetische therapie stem ik als therapeut af op de energie van u als cliënt om storingen in energiestromen of trillingfrequenties van organen vast te stellen. Dit kan met meetapparatuur of op gevoel. Het is de bedoeling dat het zelfherstellend vermogen van het lichaam weer op gang komt, zodra de blokkades zijn opgeheven en de energie weer vrijelijk stromen.


De healer ben je zelf!

Healing of energetische healing. De laatste jaren is het steeds bekender en populairder geworden in de westerse wereld. Maar wat is het nu eigenlijk? En, misschien wel belangrijker, wat kan energetische healing voor jou betekenen in je leven? Een belangrijk misverstand is dat het herstel van buitenaf zou kunnen plaatsvinden. De ‘healing’, dat doe je zelf! Dat kan een ander niet voor jou doen. Ik kan je helpen bij de healing en fungeer als een begeleider in jouw proces. Hoe effectief een healing is, ligt dan ook voor een groot deel aan je eigen mogelijkheden tot ontvangen en loslaten en de kracht van jouw systeem op dat moment.


 

99 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page